BIO Białko Ryżowe to wysokiej jakości źródło białka roślinnego, które jest szczególnie popularne pośród wegan i osób z nietolerancją laktozy. Ponadto wspomaga ono wzrost oraz zachowanie masy mięśniowej, a także zdrowie kości. Jest zrobione z wyselekcjonowanych ziaren ryżu i jest doskonałym źródłem błonnika, który jest bardzo ważny dla poprawnego trawienia.
BIO Białko Ryżowe i jego zalety:
- Źródło białka roślinnego
- Zrobione z wyselekcjonowanych ziaren ryżu
- Doskonałe źródło błonnika
- 100% bezglutenowe
- Wspiera wzrost i zachowanie masy mięśniowej.
- Pomaga zachować zdrowe kości.
- Może być mieszane z wodą i mlekiem lub dodane do owsianki czy deserów.
- Idealne dla wsparcia suplementacji białka o każdej porze dnia
- Można je łączyć z białkiem z grochu lub sojowym.
Wartości odżywcze w 30 g:
- wartość energetyczna 482 kJ / 114 kcal
- tłuszcze 1,5 g, w tym nasycone 0,7 g
- węglowodany 7 g, w tym cukry 5,2 g
- błonnik 2,3 g
- białko 17 g
- sól 0,2 g
Zalecane spożycie:
Wymieszaj 1 miarkę (30 g) z 200 ml wody. Spożywaj 1-2 razy dziennie.
Ostrzeżenie:
Nie przekraczać dziennego rekomendowanego spożycia. Produkt ten nie jest substytutem zbilansowanej i zróżnicowanej diety. Nieodpowiedni dla dzieci. Kobiety w ciąży i karmiące powinny skonsultować się z lekarzem przed zastosowaniem produktu. Przechowuj w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Trzymać poza zasięgiem dzieci.
Producent/Importer:
- GymBeam, Gartenfelder Str.1, 13599 Berlin-Gartenfeld, Germany