Forma aplikacyjna | Kapsułki |
Sposób podania | Do użytku wewnętrznego |
Sposób podawania | suplement diety |
Alergeny | bez alergenów |
Alergeny – zawiera śladowe ilości | nie zawiera śladowych ilości alergenów |
Suplement diety Postbiotyk Lactobacillus plantarum L-137™ zawiera szczep bakterii naturalnie wytwarzanych w procesie fermentacji. Proces produkcji przy użyciu wysokiej temperatury pozwala na osiągnięcie wyjątkowej stabilności produktu. L-137 jest odporny na ciepło oraz działanie kwasu żołądkowego.
Szczep Lactobacillus plantarum L-137 został wyizolowany ze sfermentowanej potrawy starożytnego świata, zwanej narezushi. Jest to konserwowane danie rybne, obecnie znane jako japońskie sushi. Jego oryginalna i pierwotna forma została zachowana w najlepszych japońskich restauracjach.
Właściwości:
- bakteria postbiotyczna będąca metabolitami bakterii jelitowych
- skuteczna przy niewielkiej porcji dziennej: 10 mg L-137™
- kwasoodporna, termostabilna, o długim terminie przydatności do spożycia (5 lat w temperaturze pokojowej)
- 100% naturalnego pochodzenia
- ekologiczne szklane opakowanie
- produkt odpowiedni dla wegetarian (kapsułka Vcaps®)
- Liczba kapsułek: 1
- Należy przyjmować 1 raz dziennie.
KenayPostbiotyk Lactobacillus plantarum L-137TM suplement diety kapsułki na wsparcie trawienia
60 caps.
53,00zł
45,05złz kodem all
Skopiuj kod
Obowiązuje od 180,00 zł na te
kategorie
Top!
Aktualna cena 53,00 zł-15%
Ostatnia najniższa cena 53,00 zł-15%
5 w magazynie | 0,88zł / 1 kapsułek, zaw. VAT | Kod: KNY00051
1
Dostawa kurierem DHL
wtorek 17.12.2024
Nasze sklepy
poniedziałek 16.12.2024