


Opis Good Gout BIO
Alergeny | mleko, zboża zawierające gluten |
Alergeny – zawiera śladowe ilości | nie zawiera śladowych ilości alergenów |
Wiek | powyżej 6 miesiąca życia |
Rodzaj posiłku | mięsno-warzywny |
Specyfikacja i ograniczenia | bio |
Pasternak był uluBIOnym warzywem naszych babć. Chociaż lubiły go używać do przyprawiania potraw, nasz szef kuchni obsadził go w roli głównej, aby wyróżnić wszystkie jego zalety. Razem z karczochami, które można zaliczyć do superżywności, makaronem i parmezanem zagrają wspaniały koncert smaków na każdym podniebieniu.
Alergeny:
- gluten i laktoza
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna: 60 kcal
- tłuszcz 0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
- węglowodany 9,4 g, w tym cukry 1,7 g
- błonnik 2,7 g
- białko 2 g
- sól 0,11 g
Sposób przygotowania:
W kąpieli wodnej: podgrzewać w kąpieli wodnej przez 1 minutę, dobrze wymieszać, przed podaniem koniecznie sprawdzić temperaturę posiłku.
W kuchence mikrofalowej: przełożyć zawartość opakowania do miseczki lub otworzyć i włożyć bezpośrednio do mikrofalówki. Podgrzewać przez 30 sekund w mocy 750 W (dostosować czas podgrzewania), zamieszać i koniecznie sprawdzić temperaturę posiłku. Gotowe!
Warunki przechowywania:
Przed otwarciem przechowywać w temperaturze pokojowej, po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 24 godziny.
Ważne informacje:
Odpowiedni dla niemowląt, które ukończyły 6 miesiąc życia. Przekąska warzywno-mięsna do specjalnego żywienia niemowląt i małych dzieci. Pasteryzowane. Obrabiane cieplnie.
Producent/Dystrybutor:
- Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00, Praga 5, Czechy