


Opis BioTechUSA Iso Whey Zero suplement diety
Działanie | Redukcja masy |
Forma aplikacyjna | Proszek |
Sposób podawania | suplement diety |
Alergeny | bez alergenów |
Alergeny – zawiera śladowe ilości | skorupiaki, mleko, zboża zawierające gluten, orzechy, soja, jaja, dwutlenek siarki i siarczyny |
Rodzaj białka | serwatkowe |
Zawartość białka | ponad 80% białka |
Smak | truskawka |
Specyfikacja i ograniczenia | bez laktozy |
Rozmiar opakowania | Średnie opakowanie |
Iso Whey Zero Natural to napój w proszku na bazie izolatu białka serwatkowego z naturalnym aromatem i ekstraktem kokosowym, bez barwników i substancji słodzących. Native Whey Isolate powstaje bezpośrednio ze świeżego mleka, po pasteryzacji, mikro- i ultrafiltracji w niskich temperaturach, a następnie jest proszkowany w specjalnej komorze suszenia. Dzięki tej unikalnej procedurze struktura białka zachowuje pełniejszą formę i pozostaje bogata w immunoglobulinę (przeciwciało) i laktoferynę (część układu odpornościowego). Ponadto surowiec jest wolny od substancji chemicznych i innych zanieczyszczeń.
Właściwości:
- wyjątkowa zawartość białka
- podstawowy surowiec to Native Whey Isolate
- bez substancji słodzących, barwników, cukru, laktozy i glutenu
- bez zawartości oleju palmowego i konserwantówszybko i łatwo przyswajalny
Sposób przygotowania:
Wymieszaj w shakerze 1 porcję (25 g) proszku w 200 ml wody. W dniach treningów spożywaj 1 porcję rano i 1 porcję bezpośrednio po treningu. W dniach odpoczynku spożywaj 1 porcję rano i 1 porcję po południu.