AllnatureKakao ziarno kruszone BIO ziarna kakaowca w jakości BIO



Opis Allnature Kakao ziarno kruszone BIO
Opis Allnature Kakao ziarno kruszone BIO
Produkt posiada certyfikat BIO.Więcej informacji
Alergeny | bez alergenów |
Alergeny – zawiera śladowe ilości | zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, orzechy |
Specyfikacja i ograniczenia | bio |
Rodzaj przetworzenia | natural |
Kakao ziarno kruszone surowe RAW BIO charakteryzuje się wytrawnym, korzennym smakiem i aromatem bez goryczy. Ziarno kakaowca bogate jest w witaminy i minerały. 100 g kakao dostarcza organizmowi aż 125% dziennej dawki potasu, ponad 100% żelaza, magnezu i fosforu oraz prawie 65% cynku. Kruszone ziarno kakaowca nadaje się świetnie do deserów, jogurtów czy jako dodatek do musli, napojów mlecznych i lodów.